$type=blogging$cate=1$count=10$meta=0$p=1$show=/p/tarieven.html

$type=blogging$cate=1$count=10$meta=0$p=1$show=/p/faq.html

Incasso - Overeenkomst

HONORERING ADVOCAAT
  1. De vergoeding van de advocaat bestaat forfaitair uit het schadebeding, de interesten en gebeurlijk de rechtsplegingvergoeding in het geval van gerechtelijke procedure welke ten laste zijn van de debiteur krachtens de factuurvoorwaarden en/of het vonnis.
  2. Aan de cliënt wordt nooit een provisie gefactureerd.
  3. Of / Aan de cliënt wordt een provisie gefactureerd ten bedrage van ? en dit ter dekking van de aan deze zaak verbonden gerechtskosten.
  4. In het geval van recuperatie van de facturen ontvangt de cliënt de hoofdsom van de ter incasso overgemaakte facturen. Er is geen bijkomend honorarium verschuldigd. De vergoeding bestaat uit voormelde aanhorigheden welke integraal door de debiteur worden betaald krachtens de factuurvoorwaarden en/of het vonnis. Er zijn in dit geval geen kosten verbonden aan de procedure voor de cliënt en er worden aan de cliënt geen bijkomende kosten gefactureerd.
  5. De vergoeding van de advocaat is een kost ter recuperatie van de zaak en wordt voorafgenomen van de ontvangen derdengelden.
  6. In het geval de gelden slechts gedeeltelijk kunnen gerecupereerd worden rekent de advocaat eveneens voormelde forfaitaire vergoeding die hij mag voorafnemen van de ontvangen derdengelden.
  7. In het geval de gelden niet kunnen gerecupereerd worden rekent de advocaat een beperkte onkostenvergoeding aan voor de administratiekosten en de betaalde gerechtskosten. De administratiekosten worden begroot op € 8 per blad.
  8. Indien de cliënt zelf rechtstreeks van de debiteur de hoofdsom ontvangt (en geen aanhorigheden) rekent de advocaat een beperkte onkostenvergoeding aan voor de administratiekosten en de voorgeschoten gerechtskosten.
  9. Indien de cliënt zelf rechtstreeks van de debiteur de verschuldigde sommen (inclusief aanhorigheden) ontvangt dan zal de advocaat naar de cliënt voor deze door de cliënt ontvangen aanhorigheden een factuur versturen ter forfaitaire vergoeding van zijn diensten.

$type=sticky$h=460$rm=0$snippet=0$count=4$cate=1$meta=0$show=/p/biografie.html

$type=two$count=10$meta=0$p=1$show=/p/insolventierechten.html

$type=one$count=10$comment=0$author=0$p=1$show=/p/nieuws.html

$type=sticky$count=4$cm=0$date=0$cate=1$show=post

Naam

archief,1,biografie,4,faq,5,in de kijker,4,nieuws,4,rechtsdomein,3,specialisatie,3,tarieven,8,
ltr
item
Advocatenkantoor Bruno Schoenaerts | Antwerpen: Incasso - Overeenkomst
Incasso - Overeenkomst
https://1.bp.blogspot.com/-zX9lvvbqDTM/WMqJ09NwtJI/AAAAAAAAABk/G5EQBhUCuZQg_kFtKKEbE1_TSwm4G3xwwCLcB/s1600/schoenaerts%2B7.jpg
https://1.bp.blogspot.com/-zX9lvvbqDTM/WMqJ09NwtJI/AAAAAAAAABk/G5EQBhUCuZQg_kFtKKEbE1_TSwm4G3xwwCLcB/s72-c/schoenaerts%2B7.jpg
Advocatenkantoor Bruno Schoenaerts | Antwerpen
http://www.schoenaerts.com/2016/12/incasso-overeenkomst.html
http://www.schoenaerts.com/
http://www.schoenaerts.com/
http://www.schoenaerts.com/2016/12/incasso-overeenkomst.html
true
7725847749409157899
UTF-8
Alle berichten Geen berichten gevonden LEES ALLES Lees meer Antwoord Cancel antwoord Delete Door Home BLZ BERICHTEN Lees alles AANBEVOLEN LABEL ARCHIEF SEARCH ALLE BERICHTEN Geen berichten gevonden Back Home Zondag Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag Vrijdag Zaterdag Zon Maa Din Woe Don Vrij Zat Januari Februari Maart April Mei Juni Juli Augustus September October November December Jan Feb Mar Apr Mei Jun Jul Aug Sep Oct Nov Dec zopas 1 minute ago $$1$$ minutes ago 1 hour ago $$1$$ hours ago Gisteren $$1$$ days ago $$1$$ weeks ago > 5 weken Volgers Volg THIS CONTENT IS PREMIUM Please share to unlock Copy All Code Select All Code All codes were copied to your clipboard Can not copy the codes / texts, please press [CTRL]+[C] (or CMD+C with Mac) to copy